• 013-31 25 00

AfterTreatment™

Löpande underhåll. Ren bil, interiör och motor, när du behöver

Lämna bilen hos MrCAP för en omsorgsfull rengöring av bilens kaross- eller interiör. Även motorutrymmet samlar damm, smuts och olja. Du som har MrCAP-behandlat din bil erbjuds följande prisvärda tjänster som ett löpande underhåll eller som ett komplement till ditt eget bilunderhåll. Till dig som ännu inte är kund erbjuds AfterTreatment™ till normalt marknadspris och i mån av tillgänglig kapacitet.

  • MachineClean™ - rengöring av allt under motorhuven.
  • WashAll™ - MrCAP's 24-punkters mycket noggranna och omsorgsfulla manuella rengöring av bilens kaross.
  • InteriorService™ - MrCAP's 26-punkters rengöring av bilens interör.

WashAll™

MrCAP’s omsorgsfulla och grundliga manuella karossrengöring är till för de kunder som inte nöjer sig med en vanlig ”biltvätt”. En WashAll™-rengöring omfattar bland annat bilens kaross, fälgar, hjulhus, dörrkarmar och rutor, både ut och invändigt. Sammanlagt åtgärdas 24 stycken servicepunkter. Bilen blir gnistrande ren!

MachineClean™

Denna service innebär en omsorgsfull rengöring av allt under motorhuven. Dagens bilar har mycket inbyggd elektronik och motorrummet är ett känsligt utrymme. Smuts binder fukt och en rengöring* krävs förr eller senare.

*Kontrollera med din billeverantör om motorrummet på din bil är fuktsäkert. Det finns tillverkare som bygger fuktsäkra motorrum och det finns de som inte har samma kvalitetskrav angående fuktsäkerheten för den inbyggda elektroniken.

InteriorService™

Denna noggranna och omsorgsfulla rengöring är till för de kunder som inte nöjer sig med en vanlig ”urstädning” av bilens kupé. En InteriorService™ omfattar bland annat golv, säten, rutor, paneler och bagageutrymme*. Sammanlagt åtgärdas 26 punkter i kupén.

*Är interiören hårt smutsad rekommenderas NewMatizing™