• 013-31 25 00

MasterTreatment™

MasterTreatment™ är MrCAP’s heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör.

Behandlingen lämpar sig lika bra för nya bilar som för de bilar som rullat några år. På nya bilar verkar MasterTreatment™ förebyggande och bevarar den härliga nybilskänslan. Begagnade bilar kan efter en MasterTreatment™ till och med bli snyggare än i nyskick. Programmet bygger på två av MrCAP’s grundläggande behandlingar – FormulaU™, som är en ytbehandling av bilens lack och NewMatizing™ & UG-2™ för bilens interiör. Förutom lack, textilier och läder behandlas motorrum och bagagerum samt alla yttre och inre detaljer.

MasterTreatment™ gör din billack motståndskraftig mot bland annat luftföroreningar, vägsmuts, UV-strålar och glansavmattning. Interiören får en ”osynlig överdragsklädsel” som fungerar skyddande och smutsavvisande. Med denna behandling blir det helt enkelt lättare att hålla bilen gnistrande ren och snygg. Att vaxa den behöver du inte ens tänka på och att bilvärdet dessutom ökar får du på köpet.

– Heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!
– Bygger på två av MrCAP's grundläggande behandlingar - FormulaU™, som är en ytbehandling av bilens lack och NewMatizing™ & UG-2™ för bilens interiör.
– Förutom lack, textilier och läder behandlas motorrum och bagagerum samt alla yttre och inre detaljer.